Søknadsfrist: 30. januar

Har du lyst til å jobbe med bilskade?

Møller Bil Bergen AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Bergen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS, og har ansvar for all skade og lakkvirksomhet for Møller Bil Bergen AS.Bedriftens 33 medarbeidere er opptatt av å levere god kvalitet og ivareta høy kundetilfredshet

Møller Bil Skadesenter Bergen er sertifisert Skadespesialist og vi er ISO 14001 sertifisert. Vi holder til i moderne lokaler som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Bergen holder til på Janaflaten 18, 5179 Godvik, og vi har også skadeavdelingen på Kokstad.

Lyst til å jobbe med bilskade med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Skadesenter Bergen og Møller Bil Skadesenter Kokstad søker bilskadereparatører!

Vi hos Møller Bil Skadesenter Bergen og Møller Bil Skadesenter Kokstad elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter!

Som bilskadereparatør hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 33 personer på Skadesenteret Bergen og 15 personer på Skadesenteret Kokstad der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda :-).

Viktigste arbeidsoppgaver bilskadereparatør:

  • Skadereparasjoner på primært Volkswagen, Audi, Skoda og Seat

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Kan identifisere seg med Møller Mobility Groups grunnverdier Åpen & ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig
  • Har førerkort

Hva vi kan tilby: Hos oss får du spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger og tilgang til firmahyter på Beitostølen.

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Morten eller Dan Inge, se kontaktinformasjon.Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang!

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Dan Inge Vatne Steine

Stillingstittel: Skadeleder

Telefon: 45 51 96 07

E-post: dan.inge.vatne.steine@moller.no

--

Kontaktperson: Morten Dyrøy

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 905 20 921

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Bergen