Vi søker en motivert juniorselger til Carstore Lillestrøm

Søknadsfrist: 25. januar

Vi søker en motivert juniorselger til Carstore Lillestrøm

Carstore AS

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 7 500 ansatte representerer flere enn 42 bilmerker fra 260 forhandlere i 13 land.

Vi søker en motivert juniorselger til vår Carstore butikk i Lillestrøm. Vi ser etter deg som er resultatorientert med en tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din lidenskap for kundeservice og evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som juniorselger hos oss får du jobbe med noen av de kuleste bruktbilene i en svært spennende bransje. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder.

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen vil blant annet være: Logistikkoppgaver rundt bilsalg, tilrettelegging før salg (for eksempel klargjøring), en del teknisk klargjøring av kontrakter før bilsalg samt forefallende arbeid.

En juniorselger hos oss vil bli involvert i alle prosesser rundt bruktbilsalg, bygge masse kompetanse om faget og vil sammen med salgstemaet i Carstore Lillestrøm ta Carstore til nye høyder. Du vil få full opplæring i produktene våre og våre prosesser for kundeservice.

Aktuelle kandidater er serviceinnstilt, positiv og sulten på å lære. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter, IT kunnskaper og førerkort klasse B. Erfaring med kundebehandling og service er en fordel.

Du er lidenskapelig opptatt av å levere unike kundeopplevelser, og spør deg selv ofte hvordan du kan gjøre kunden mer fornøyd i dag enn i går. Du er proaktiv, prestasjonsorientert og nytenkende.

Som juniorselger i Carstore Lillestrøm vil du få interessante oppgaver og utviklingsmuligheter i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted: Skjetten

Er dette noe for deg?

Send oss din CV og en søknad som beskriver deg selv, din kompetanse og hvorfor denne stillingen er midt i blinken for deg. Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Terje Naas

Stillingstittel: Salgsansvarlig Carstore Lillestrøm

Telefon: 92287400

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Lillestrøm