Søknadsfrist: 25. januar

Vi søker en motivert juniorselger til Carstore Lillestrøm

Carstore AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 7 500 ansatte representerer flere enn 42 bilmerker fra 260 forhandlere i 13 land.

Vi søker en motivert juniorselger til vår Carstore butikk i Lillestrøm. Vi ser etter deg som er resultatorientert med en tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din lidenskap for kundeservice og evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som juniorselger hos oss får du jobbe med noen av de kuleste bruktbilene i en svært spennende bransje. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder.

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen vil blant annet være: Logistikkoppgaver rundt bilsalg, tilrettelegging før salg (for eksempel klargjøring), en del teknisk klargjøring av kontrakter før bilsalg samt forefallende arbeid.

En juniorselger hos oss vil bli involvert i alle prosesser rundt bruktbilsalg, bygge masse kompetanse om faget og vil sammen med salgstemaet i Carstore Lillestrøm ta Carstore til nye høyder. Du vil få full opplæring i produktene våre og våre prosesser for kundeservice.

Aktuelle kandidater er serviceinnstilt, positiv og sulten på å lære. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter, IT kunnskaper og førerkort klasse B. Erfaring med kundebehandling og service er en fordel.

Du er lidenskapelig opptatt av å levere unike kundeopplevelser, og spør deg selv ofte hvordan du kan gjøre kunden mer fornøyd i dag enn i går. Du er proaktiv, prestasjonsorientert og nytenkende.

Som juniorselger i Carstore Lillestrøm vil du få interessante oppgaver og utviklingsmuligheter i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted: Skjetten

Er dette noe for deg?

Send oss din CV og en søknad som beskriver deg selv, din kompetanse og hvorfor denne stillingen er midt i blinken for deg. Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Terje Naas

Stillingstittel: Salgsansvarlig Carstore Lillestrøm

Telefon: 92287400

E-post: Terje.Naas@Car-Store.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Lillestrøm