Søknadsfrist: 27. januar

Møller Bil Skadesenter Follo søker Bilskadereparatør

Møller Bil Øst AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Follo er et datterselskap i Møller Bil Øst AS, og har ansvaret for all skade- og lakkvirksomhet i Ski. Selskapet har 13 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 33 millioner kroner i 2022. Møller Bil Skadesenter Follo holder til i i Ski.

Lyst til å jobbe med bilskade med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Skadesenter Follo søker bilskadereparatør!

Vi hos Møller Bil Skadesenter Follo elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter Follo!

Som bilskadereparatør hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 13 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda :-).

Viktigste arbeidsoppgaver bilskadereparatør:

  • Skadereparasjoner på primært Volkswagen, Audi, Skoda og Seat

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Kan identifisere seg med Møller Mobility Groups grunnverdier Åpen & ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig
  • Har førerkort

Hva vi kan tilby: Hos oss får du spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger og tilgang til firmahyter på Beitostølen.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til Tommy, se kontaktinformasjon.
Eller du klikker på "søk på stillingen" så er du igang!

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: 27. januar 2023, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tommy Andersen

Stillingstittel: Leder bilskade

Telefon: 908 30 323

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 27. januar

Arbeidssted: Ski