Søknadsfrist: 14. desember

Vil du være med på laget? Vi søker etter billakkerer

Møller Bil Ålesund

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Ålesund er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert på Fremmerholen, 6022 Ålesund. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 82 medarbeidere og forventet omsetning på ca 650 millioner kroner i 2022.

Lyst til å jobbe med bilskade-lakkering? Og lyst å jobbe sammen med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Skadesenter Ålesund søker billakkerer.

Vi hos Møller Bil Skadesenter Ålesund elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter Ålesund!

Som billakkerer hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 13 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke; så lenge det er en Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda :-).

Viktigste arbeidsoppgaver billakkerer:

  • Klargjøre biler for «lakkboks»
  • Lakkeringsarbeid
  • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker dere som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Ønsker å jobbe med det siste innen verktøy
  • Viktig med det skarpe øyet og å være detaljorientert
  • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til Thomas Haugen, se kontaktinformasjon.Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang!

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vi du se hvordan det er å jobbe på våre bilskadesentre - ta en titt på video øverst i stillingsannonsen.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Thomas Sunde Haugen

Stillingstittel: Produksjonsleder/teknisk leder

Telefon: 97 41 98 90

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 14. desember

Arbeidssted: Ålesund