Søknadsfrist: 20. desember

Vi søker en motivert juniorselger til Carstore Stavanger

Carstore

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.

Vi søker en motivert juniorselger til vår Carstorebutikk i Stavanger. Vi ser etter deg som er resultatorientert med en tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din lidenskap for kundeservice og evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som juniorselger hos oss får du jobbe med noen av de kuleste bruktbilene i en svært spennende bransje. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder. En juniorselger hos oss vil bli involvert i alle prosesser rundt bruktbilsalg, bygge masse kompetanse om faget og vil sammen med salgsansvarlig ta Carstore Stavanger til nye høyder. Du vil få full opplæring i produktene våre og våre prosesser for kundeservice.

Aktuelle kandidater er serviceinnstillt, positiv og sulten på å lære. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter, IT kunnskaper og førerkort klasse B. Erfaring med kundebehandling og service er en fordel.

Du er lidenskapelig opptatt av å levere unike kundeopplevelser, og spør deg selv ofte hvordan du kan gjøre kunden mer fornøyd i dag enn i går. Du er proaktiv, prestasjonsorientert og nytenkende.

Som juniorselger i Carstore Stavanger vil du få interessante oppgaver og utviklingsmuligheter i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted: Stavanger, Forus

Er dette noe for deg?

Send oss din CV og en søknad som beskriver deg selv, din kompetanse og hvorfor denne stillingen er midt i blinken for deg. Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Fredrik Johnsen

Stillingstittel: Salgsansvarlig Carstore Stavanger

Telefon: + 47 97 50 92 10

E-post: Fredrik.johnsen@car-store.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 20. desember

Arbeidssted: Stavanger