Søknadsfrist: 20. desember

Vi søker en motivert juniorselger til Carstore Stavanger

Carstore

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.

Vi søker en motivert juniorselger til vår Carstorebutikk i Stavanger. Vi ser etter deg som er resultatorientert med en tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din lidenskap for kundeservice og evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som juniorselger hos oss får du jobbe med noen av de kuleste bruktbilene i en svært spennende bransje. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder. En juniorselger hos oss vil bli involvert i alle prosesser rundt bruktbilsalg, bygge masse kompetanse om faget og vil sammen med salgsansvarlig ta Carstore Stavanger til nye høyder. Du vil få full opplæring i produktene våre og våre prosesser for kundeservice.

Aktuelle kandidater er serviceinnstillt, positiv og sulten på å lære. I tillegg har du gode kommunikasjonsferdigheter, IT kunnskaper og førerkort klasse B. Erfaring med kundebehandling og service er en fordel.

Du er lidenskapelig opptatt av å levere unike kundeopplevelser, og spør deg selv ofte hvordan du kan gjøre kunden mer fornøyd i dag enn i går. Du er proaktiv, prestasjonsorientert og nytenkende.

Som juniorselger i Carstore Stavanger vil du få interessante oppgaver og utviklingsmuligheter i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidssted: Stavanger, Forus

Er dette noe for deg?

Send oss din CV og en søknad som beskriver deg selv, din kompetanse og hvorfor denne stillingen er midt i blinken for deg. Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Fredrik Johnsen

Stillingstittel: Salgsansvarlig Carstore Stavanger

Telefon: + 47 97 50 92 10

E-post: Fredrik.johnsen@car-store.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 20. desember

Arbeidssted: Stavanger