Søknadsfrist: 16. desember

Vi søker en dyktig mekaniker som ønsker å jobbe med et av verdens største premiummerker!

Bavaria Molde

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 202 1for over 8,9 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 7500 ansatte representerer flere enn 42 bilmerker fra drøyt 260 bilanlegg i 13 land.

Som bilmekaniker i Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som blant annet inneholder pensjonssparing og gode personalgoder.

Arbeidshverdagen vil bestå av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Våre verdier er ydmykhet, respekt og ærlighet - så kjenner du deg igjen i dette kan Bavaria være rette arbeidsplass for deg.

Aktuelle kandidater har et par års erfaring og førerkort klasse B.

Arbeidssted: Bavaria Molde

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2022 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for sjette gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tobias Wuthe

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: +47 46 28 04 26

E-post: tobias.wuthe@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 16. desember

Arbeidssted: Molde