Søknadsfrist: 29. desember

Bavaria Farsund søker både Kundemottaker og Bilmekaniker

Bavaria Farsund

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 202 1for over 8,9 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 7500 ansatte representerer flere enn 42 bilmerker fra drøyt 260 bilanlegg i 13 land.

For vår lokasjon i Farsund søker vi både en kundemottaker og en Bilmekaniker.

Kundemottaker

Som kundemottaker er du bindeleddet mellom kundene og verkstedet. Du er utadvendt og imøtekommende med høy arbeidskapasitet. Du kjenner deg godt igjen i verdiene våre; ydmykhet, respekt og ærlighet, og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser.

Arbeidshverdagen består av å yte service til våre kunder (både over disk, telefon og mail), booke inn og planlegge verkstedsoppdrag. Du vil samarbeide med kollegaer på tvers av avdelinger for å sammen levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som jobber strukturert og effektivt med god kvalitet i arbeidet ditt. Vi ønsker oss en positiv kollega med gode samarbeidsevner.

Aktuelle kandidater har erfaring med kundebehandling og PC som arbeidsverktøy.

Bilmekaniker

Som bilmekaniker i Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø.

Arbeidshverdagen vil bestå av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Våre verdier er ydmykhet, respekt og ærlighet - så kjenner du deg igjen i dette kan Bavaria være rette arbeidsplass for deg.

Aktuelle kandidater har et par års erfaring og førerkort klasse B.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser som blant annet inneholder pensjonssparing og gode personalgoder.

Arbeidssted: Farsund

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Pedram Azimi

Stillingstittel: Servicemarkedsleder

Telefon: +47 406 08 859

E-post: pedram.azimi@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 29. desember

Arbeidssted: Farsund