Søknadsfrist: 11. desember

Møller Bil Hvam planlegger nytt Nyttekjøretøysenter, vil du være med på reisen?

Møller Bil Hvam

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Hvam er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Romerike AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Hvam er lokalisert på Skjetten/Hvam. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 97 medarbeidere og omsatte for over 1 mrd. kroner i 2021. Møller Bil Hvam holder til i Hvamstubben 8, 2013 Skjetten, dette er et svært populært område i sterk vekst.

Møller Bil Hvam planlegger å etablere et nyttekjøretøysenter og trenger flere flinke mekanikere med oss!

Vi elsker biler – men ikke hvilke som helst biler da. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er arbeidsmiljøet og folka. Velkommen til storfamilien på Møller Bil Hvam!

Som mekaniker hos oss blir du en del av team nyttekjøretøy som er en gjeng på 7 personer. Her setter vi alle vårt preg på arbeidsplassen, med humor forskjellige interesser og lidenskaper. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy eller Skoda :)

De viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) er det fint om du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring eller har lang erfaring som hjelpearbeider på nyttekjøretøy uten fagbrev
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse. Om du er nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å legge in noen ord om deg selv, kontaktinfo og stillingen du har i dag. Vi fikser resten😊 Vil du vite mer om stillingen? Da sender du en sms eller tar en telefon til Ronny Tolg, se kontaktinfo.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Ronny Tolg

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 92 65 75 34

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Skjetten