Søknadsfrist: 30. november

Møller Bil Trondheim søker mekaniker til Nyttekjøretøy

Møller Bil Trondheim

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Trondheim og Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Trøndelag AS er lokalisert på to steder i Trondheim, på Stjørdal og på Orkanger. Møller Bil Trøndelag AS forventer en omsetning på ca 2 milliarder kroner for 2022. Møller Bil Trondheim og Leangen er to fullserviceanlegg for Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy og har 185 dyktige medarbeidere. Møller Bil Trondheim er lokalisert i flotte lokaler i Ingvald Ystgaards vei 19-21. Møller Bil Leangen har i kombinasjon med et flott bruktbilsenter, Møller Bil Bruktbilsenter Trondheim, tilhold på Tungasletta i Trondheim.

Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre?

Møller Bil Trondheim søker mekanikere til Team Nyttekjøretøy!

Vi på Møller Bil Trondheim elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Trondheim!

Som mekaniker nyttekjøretøy hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 20 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen eller Skoda :)

Som nyttekjøretøy-mekaniker hos oss vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å skrive et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊

Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Odd-Einar - se kontaktinfo.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Odd-Einar Rønningsgrind

Stilling: Teamleder Volkswagen Nyttekjøretøy

Telefon: 99 36 10 81

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 30. november

Arbeidssted: Trondheim