Søknadsfrist: 25. november

Møller Bil Leangen trenger nye medlemmer til vår forhandlerfamilie - er det deg?

Møller Bil Leangen

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted for Skoda og Seat og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 26 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 360 millioner kroner i 2022. Møller Bil Leangen er i dag etablert i et flott og moderne bilanlegg på Tungasletta.

Drømmer du om å skru på et av verdens mest kjente bilmerker?

Vi trenger flere mekanikere/teknikere, eller kanskje du vil starte på en vei til å bli fagarbeider?

Vi trenger flere dyktige folk i teamet vårt. Vi søker mekanikere og/eller teknikere - er du kanskje en erfaren mekaniker som har lyst til å gå veien videre til å bli tekniker?Har du ikke fagbrev, men erfaring som bilmekaniker? Kanskje vi kan tilby deg en vei til å bli fagarbeider? Vi har opplæringsprogrammer og egen Møller Bil skole for opplæring og utvikling av folka våre.

Vi kan love deg muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at kundene våre får samme glede av sin bil, som rally-gutta får av sine monstre.

Vi på servicemarkedet i Møller Bil Leangen skal være kundens beste rådgiver når det gjelder Skoda. Vårt dedikerte fokus på kun vårt merke har sørget for at vi har noen av de fremste Skoda-ekspertene på laget uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor «passion» for både produktene og kundene.

Vi håper nå å finne enda flere medlemmer til vår forhandlerfamilie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid.

Som mekaniker/tekniker hos oss på Leangen vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Reparasjoner på EL-biler/batteri
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du:

  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Ønsker å være en del av et Team som er opptatt av fornøyde kunder
  • Ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, som er sertifisert Great Place to Work. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å skrive litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊

Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte servicemarkedssjef Trond Eide – se kontaktinfo.

Søknadsfrist: 25. november 2022, søknader behandles fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Trond Eide

Stilling: Servicemarkedssjef Skoda

Telefon: 93217150

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 25. november

Arbeidssted: Trondheim