Søknadsfrist: 5. desember

Har du et øye for detaljer og ønsker å jobbe innen lakkering med alle typer bilmerker?

Frodes Karosseri og Lakk

Om arbeidsgiveren

Frodes Karosseri og Lakk AS er et uavhengig bilskadeverksted i Molde med 9 ansatte og har i over 30 år levert bilskadetjenester i vårt område. Våre ansatte er spesialister som har nødvendig kompetanse og utstyr som kreves for å reparere kundens bil på best mulig måte. Vi reparerer alle bilmerker og er avtaleverksted for de fleste forsikringsselskapene. Selskapet inngår i Bavaria Norge og er en viktig bidragsyter for BMW som totalleverandør for bileiere i vår region.

Da kan jobben som lakkerer hos Frodes Karosseri og Lakk være noe for deg!

Vi søker en dyktig lakkerer og ser etter deg som er serviceinnstilt med et tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er kvalitetsbevisst, selvstendig og strukturert. Du blir beskrevet som positiv med gode samarbeidsevner, og du drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser.

Som lakkerer hos Frodes Karosseri og Lakk vil arbeidshverdagen bestå av planlegging og utføring av oppgaver innen lakkering på en miljøvennlig og effektiv måte. Vi stiller høye krav til kvalitet på utført arbeid, da dette er et fokusområde for oss. Du vil jobbe med alle typer bilmerker og utbedring av både store og små skader.

Aktuelle kandidater har fagbrev som billakkerer og relevant erfaring. I tillegg er det nødvendig med førerkort klasse B og gode skriftlige - og muntlige norskkunnskaper.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer. Du vil få varierende og utfordrende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling i en spennende bransje.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Aktuelle kandidater kontaktes forløpende til intervju. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tonje Vorpenes

Stillingstittel: Avdelingsleder

Telefon: +47 957 21 669

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 5. desember

Arbeidssted: Molde