Søknadsfrist: 5. desember

Vi søker en dyktig og selvstendig Bilskadereparatør / Biloppretter til vårt skadeverksted

Frodes Karosseri og Lakk

Om arbeidsgiveren

Frodes Karosseri og Lakk AS er et uavhengig bilskadeverksted i Molde med 9 ansatte og har i over 30 år levert bilskadetjenester i vårt område. Våre ansatte er spesialister som har nødvendig kompetanse og utstyr som kreves for å reparere kundens bil på best mulig måte. Vi reparerer alle bilmerker og er avtaleverksted for de fleste forsikringsselskapene. Selskapet inngår i Bavaria Norge og er en viktig bidragsyter for BMW som totalleverandør for bileiere i vår region.

Som bilskadereparatør vil arbeidshverdagen bestå av planlegging og utføring av arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.

Hos oss blir du del av et team som samarbeider for å levere det beste produktet til kunden. Vi reparerer alle typer bilmerker!

Aktuelle kandidater har fagbrev som bilskadereparatør for lette kjøretøy og førerkort klasse B. Det vil være en fordel om du har erfaring med taksering.

Vi ser etter en kvalitetsbevisst og serviceinnstilt kollega som trives med å både jobbe selvstendig og i team. Det er viktig med gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser i et åpent og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige kollegaer. Du vil få varierende og utfordrende arbeidsoppgaver med store muligheter for personlig utvikling i en spennende bransje.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten. Aktuelle kandidater kontaktes forløpende til intervju. Tiltredelse etter avtale.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tonje Vorpenes

Stillingstittel: Avdelingsleder

Telefon: +47 957 21 669

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 5. desember

Arbeidssted: Molde