Søknadsfrist: 4. desember

Liker du å få ting til å skinne?

Bavaria Oslo

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 2021 for over 8,9 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Er du en handy person med et øye for detaljer og har erfaring som bilklargjører/bilshine?

Da er dette jobben for deg! Vi søker nå en vedlikeholdstekniker til vårt anlegg i Oslo. Hverdagen til en vedlikeholdstekniker vil bestå i å utføre alt i fra teknisk klargjøring til enkle verkstedoppdrag på BMW og Mini.

Hos oss blir du en del av et hardtarbeidende team som hver dag streber etter å levere kvalitet i arbeid.

Som vedlikeholdstekniker vil dine arbeidsoppgaver i hovedsak være:

  • Rengjøring av biler innvendig og utvendig
  • Lakkrens/polering/lakkforsegling
  • Gjøre klar biler til utstilling
  • Utføre enkle verkstedoppdrag som service og vedlikehold
  • Omlegg av hjul og skift av dekk på våre kundebiler
  • Teknisk klargjøring av nye BMW & MINI

Aktuelle kandidater har førerkort klasse B og kjenner seg igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet. Vi ønsker oss en engasjert medarbeider som kan bidra til at vi alltid har kunden i fokus og tenker forbedringer i alle ledd.

Vi tilbyr full opplæring.

Som vedlikeholdstekniker vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Arbeidet vil være spennende og allsidig med gode utviklingsmuligheter hos en av Norges største forhandler på BMW & MINI. Du vil få en variert hverdag med varierte oppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons- og forsikringsordninger samt personalgoder.

I Bavaria jobbes det aktivt med økt mangfold, så vi oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne rollen.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2022 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for sjette gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Arbeidssted er Bavaria Oslo

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Vegard Andreas Heggen

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: +47 410 43 095

E-post: vegard.heggen@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 4. desember

Arbeidssted: Oslo