Søknadsfrist: 4. desember

Liker du å få ting til å skinne?

Bavaria Oslo

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 2021 for over 8,9 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Er du en handy person med et øye for detaljer og har erfaring som bilklargjører/bilshine?

Da er dette jobben for deg! Vi søker nå en vedlikeholdstekniker til vårt anlegg i Oslo. Hverdagen til en vedlikeholdstekniker vil bestå i å utføre alt i fra teknisk klargjøring til enkle verkstedoppdrag på BMW og Mini.

Hos oss blir du en del av et hardtarbeidende team som hver dag streber etter å levere kvalitet i arbeid.

Som vedlikeholdstekniker vil dine arbeidsoppgaver i hovedsak være:

  • Rengjøring av biler innvendig og utvendig
  • Lakkrens/polering/lakkforsegling
  • Gjøre klar biler til utstilling
  • Utføre enkle verkstedoppdrag som service og vedlikehold
  • Omlegg av hjul og skift av dekk på våre kundebiler
  • Teknisk klargjøring av nye BMW & MINI

Aktuelle kandidater har førerkort klasse B og kjenner seg igjen i våre verdier; ydmykhet, respekt og ærlighet. Vi ønsker oss en engasjert medarbeider som kan bidra til at vi alltid har kunden i fokus og tenker forbedringer i alle ledd.

Vi tilbyr full opplæring.

Som vedlikeholdstekniker vil du inngå i et nettverk med dyktige støttespillere og samarbeidspartnere i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Arbeidet vil være spennende og allsidig med gode utviklingsmuligheter hos en av Norges største forhandler på BMW & MINI. Du vil få en variert hverdag med varierte oppgaver. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, svært gode pensjons- og forsikringsordninger samt personalgoder.

I Bavaria jobbes det aktivt med økt mangfold, så vi oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne rollen.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2022 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for sjette gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Arbeidssted er Bavaria Oslo

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Vegard Andreas Heggen

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: +47 410 43 095

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 4. desember

Arbeidssted: Oslo