Søknadsfrist: Snarest

Bilmekaniker

Werksta Grorud

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 80 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 21 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 8 verksteder på Østlandet og Sørlandet. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.

Werksta er Nordens ledende kjede innenfor bilskade med over 90 verksteder og 1000 ansatte. I Norge har Werksta foreløpig etablert seg i Oslo, Drammen, Kristiansand, Follo, Hadeland og Romerike.

Er du lei av oljesøl og enkle servicer, men fremdeles er glad i å skru bil kan du være den rette for oss.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi en bilmekaniker til vår avdeling Werksta Grorud AS.

Er du vår nye bilmekaniker?

Som bilmekaniker på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere skaden på en miljøvennlig og effektiv måte. Du er nøyaktig, systematisk og serviceinnstilt. Hos oss er du en del av vårt team som sammen skaper de beste produktene til våre kunder.

Er dette deg?

Du har førerkort klasse B. Fordel med fagbrev som bilmekaniker, men dette er ikke et krav. Relevant praksis kan veie opp for manglende fagbrev. Du trives med å jobbe i et team og har interesse for bil. Du kjenner deg igjen i våre verdier, Kvalitet, Mennesker, Ærlighet og Respekt.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Daniel Sæther

Stillingstittel: Regionsjef

Telefon: 900 12231

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo