Søknadsfrist: 28. november

Er du vår nye bilskadereparatør?

Bavaria Haugesund

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Er du bilskadereparatør med fagbrev som kunne du tenkt deg å jobbe med BMW og MINI sammen med hyggelige kollegaer?

Da kan Bavaria Haugesund være stedet for deg!

Som bilskadereparatør vil arbeidshverdagen bestå av planlegging og utføring av arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.

Hos oss blir du del av et team med som samarbeide for å levere det beste produktet til kunden.

Aktuelle kandidater har fagbrev som bilskadereparatør for lette kjøretøy og førerkort klasse B. Vi ser etter en kvalitetsbevisst kollega som kjenner seg igjen i våre verdier; ærlighet, respekt og ydmykhet.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, gode forsikringsordninger og en god pensjonssparing.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2022 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for sjette gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Arbeidssted: Bavaria Haugesund

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Øyvind Rossebø

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: +47 928 14 395

E-post: oyvind.rossebo@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 28. november

Arbeidssted: Haugesund