Søknadsfrist: 20. oktober

Er du vår nye bilskadereparatør?

Bavaria Stavanger

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler og våre Porsche forhandlere. Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Er du en erfaren bilskadereparatør som kunne du tenkt deg å jobbe med BMW, MINI og Porsche sammen med hyggelige kollegaer?
Da kan Bavaria Stavanger være stedet for deg!

Som bilskadereparatør vil arbeidshverdagen bestå av planlegging og utføring av arbeid på kjøretøyets karosseri, understell, hjuloppheng, styring og sikkerhetssystemer.

Hos oss blir du del av et team med som samarbeide for å levere det beste produktet til kunden.

Aktuelle kandidater har fagbrev som biloppretter for lette kjøretøy, minimum 2 års erfaring, og førerkort klasse B. Vi ser etter en kollega som kjenner seg igjen i våre verdier; ærlighet, respekt og ydmykhet.

Vi tilbyr gode forsikringsordninger og en god pensjonssparing.

Arbeidssted: Forus, Stavanger

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2021 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for femte gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten.

Trykk på Søk-knappen nederst til høyre for å melde din interesse.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Andrè Thidesen

Stillingstittel: Leder karosseri

Telefon: 995 78 189

E-post: Andre.Thidesen@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 20. oktober

Arbeidssted: Stavanger