Søknadsfrist: 30. september

Møller Bil Skadesenter Kokstad søker billakkerer og bilmekaniker!

Møller Bil Bergen AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skadesenter Bergen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS, og har ansvar for all skade og lakkvirksomhet for Møller Bil Bergen AS.Nå har vi åpnet en ny avdeling på Kokstad for småskader, Møller Bil Skadesenter Kokstad. Bedriftens medarbeidere leverer god kvalitet og ivaretar høy kundetilfredshet.Møller Bil Skadesenter Kokstad er sertifisert Skadespesialist. Vi holder til i nye moderne lokaler som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Kokstad holder til på Kokstadveien 29A, 5257 Kokstad.

Møller Bil Skadesenter Kokstad søker billakkerer og bilmekaniker!

Til vårt helt nye skadesenter trenger vi en kreativ billakkerer og en allsidig bilmekaniker som vil være med å bidra på tvers av fagene. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi er i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å fylle dagene med. Vi jobber med de kuleste merkene i bransjen, som er Volkswagen, Audi, Skoda og Seat. Men det som er virkelig kjekt, er folka som jobber her. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter Kokstad!

Som billakkerer eller bilmekaniker hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 13 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap.

Viktigste arbeidsoppgaver bilmekaniker:

 • Servicearbeid og PKK-kontroller
 • Hjulstilling og annet kalibreringsarbeid
 • Mindre mekaniske jobber på biler som er inne til skadereparasjon

Viktigste arbeidsoppgaver billakkerer:

 • Klargjøre biler til lakkering
 • Lakkeringsarbeid
 • Enkle skadereparasjoner

Vi søker dere som kan svare ja på følgende:

 • Er fagutdannet med relevant erfaring
 • For bilmekanikerstillingen er det ønskelig men ikke et krav med godkjent PKK-kontrollør
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
 • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
 • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får dere spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Dere får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Dan Inge, se kontaktinformasjon.Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang!

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vil du vite mer om oss? Sjekk videoen i toppen av stillingsannonsen

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Dag Inge Vatne Steine

Stillingstittel: Skadelede

Telefon: 45 51 96 07

E-post: dan.inge.vatne.steine@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 30. september

Arbeidssted: Oslo