Søknadsfrist: Snarest

REBIL søker flere engasjerte, kompetente og dedikerte medarbeidere

REBIL AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Rebil er en ny og annerledes aktør innen bruktbil. Alle våre kunder kan bestille sin nye bruktbil på nett og få den raskt levert på døren.

Kunden får:

  • Gratis levering: Bilen levert hjem helt gratis innen 24 timer

  • Åpent kjøp: 14 dager åpent kjøp og alle pengene tilbake hvis de ombestemmer seg

  • Ingen overraskelser: Grundig tilstandssjekk, komplett service og minimum 6 mnd garanti

Bilene som kjøpes inn blir nøye inspisert og istandsatt, hvor vi til og med viser evt. gjenværende bruksmerker til kunden for fullstendig åpenhet.

Bak Rebil står Askeladden & Co. Askeladden starter og skalerer selskaper, og står bak selskaper som legeklinikken Dr. Dropin, massasjekjeden Squeeze, tannlegeklinikken Blid, pizzakjeden Digg og mange flere.

REBIL vokser i rekordfart og er på utkikk etter mange dyktige kollegaer fremover!
Vi ser etter engasjerte, kompetente og dedikerte medarbeidere til vårt bruktbil-eventyr.

REBIL er en rasktvoksende tech-scaleup i mobilitetsspacet, hvor selskapet på et år har blitt godt over 30 ansatte og omsetter for en kvart milliard på årsbasis.

REBIL er en del av Askeladden & Co, og har kommet raskt ut av startblokkene når det gjelder verdiskapning og omsetning. For å fortsette rakettveksten og lansere nye tjenester fremover, søker vi nå etter medarbeidere til alle våre avdelinger innen salg, innkjøp, transport, klargjøring og management.

Med alle våre stillinger følger muligheten til å klatre i selskapet, oppleve personlig utvikling og du får prege både team, kultur og organisasjon fra et tidlig stadie.

Vi ser etter nye kollegaer i følgende stillinger:

Salgsleder for nye forretningsområder

Rebil skal lansere to nye satsninger og ser etter en person som kan ta det daglige ansvaret. Personene vi ser etter har sin styrke som A) innsiktsdrevet salgsleder, B) løsningsorientert nyskaper eller C) sterk relasjonsbygger.

Satsningen på digitalt kjøp og salg av nyere brukte biler har vært en kjempesuksess, og vi skal nå lansere satsninger relatert til eldre bruktbiler og utvikling av våre innkjøpskanaler. De nye satsningene er essensielle for vår fremtidige utvikling, og du vil få muligheten til å ta ansvaret for en nyskapende satsning i bilbransjen.

Salg- og annonseringsansvarlig til nytt forretningsområde

Veldig snart skal vi begynne å selge alle type biler, hvor vi trenger tre salgsorienterte personer til å lansere denne tjenesten med et brak. Ansvarsområdene vil være fokusert på annonsering og salg av biler, samt oppfølging av kunder ved overlevering av bil. Vi har store ambisjoner for satsningen og ser etter personer som vil være med på oppstarten av et viktig fremtidig forretningsområde for REBIL.

Som selger i REBIL er du ansvarlig for deler av salgsprosessen, du skal hjelpe kunden med å finne en bil som passer deres behov og rådføre og veilede han/henne i prosessen rundt finansiering og forsikring.

Innkjøpskonsulent

Vil du være en del av innkjøps- eller salgsteamet til Norges nye utfordrer i bruktbilbransjen?

Som innkjøpskonsulent blir du en nøkkelperson i innkjøpsprosessen og være ansvarlig for innkjøp av bruktbiler, gjennomføre digitale vurderinger av tilstand og ikke minst bidra i utviklingen av REBILs innkjøpsprosesser.

Prisanalytiker og bruktbilekspert

Som Prisanalytiker i REBIL vil du være en del av selskapets innkjøpsavdeling. Du vil hovedsakelig jobbe med pris- og kostnadsvurderinger knyttet til bilens tilstand før innkjøp.

Du vil være en nøkkelperson i innkjøpsprosessen, og aktivt jobbe med å optimalisere og videreutvikle første fase - for å sikre best mulig produkt og opplevelse for kundene våre.

Leveringsansvarlig

For å bli Norges soleklare førstevalg i bruktbilbransjen, søker vi nå en Leveringsansvarlig, med hovedansvar for å levere bruktbiler hjem til kundene.

Rebil ønsker at hver eneste kunde får en fantastisk opplevelse, hvor du som Leveringsekspert blir vår ambassadør og selskapets ansikt utad.

Mekaniker

Er du en kvalitetsekspert med brennende engasjement for bilteknikk? Vi ser etter en driftig, løsningsorientert og engasjert mekaniker til vårt bruktbileventyr.

Som Mekaniker i REBIL vil du blant annet være ansvarlig for tilstandssjekk og kvalitetskontroll av bilene, utføre mekaniske reparasjoner og service - og på sikt kunne være med på utviklingen av REBILS eget verksted. Stillingen krever en "hands on" og løsningsorientert person, med evne til både å kartlegge - og utføre mekaniske operasjoner.

Kosmetisk bilklargjører

For å bli Norges foretrukne destinasjon for bruktbil, søker vi nå en Kosmetisk Bilklargjører for å ta ansvar for de kosmetiske reparasjonene av bilene. Dette innebærer vasking, rubbing, polering, flekking og andre kosmetiske utbedringer av bilene. Ansvarsområdet handler om å kosmetisk forbedre bilene, og ytre behandling av bilene for å beskytte mot rust.

Stillingene ønskes å bli besatt snarest! Vi gleder oss til å høre fra deg!

For alle stillingene: Ta kontakt med Ragnhild Wyller, ragnhild.wyller@askeladden.co, dersom du har spørsmål.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Ragnhild Wyller

Stillingstittel: HR Associate

Telefon: 47 90 85 70

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Vollaveien 15, Oslo