Søknadsfrist: 11. oktober

Møller Bil Orkdal søker mekaniker til vårt fantastiske verkstedteam!

Møller Bil Orkdal

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Orkdal er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda, Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. I 2020 fikk vi helt nytt topp moderne skadeverksted inklusiv egen lakkavdeling. Møller Bil Orkdal har 38 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 355 millioner kroner i 2022. Møller Bil Orkdal holder til på Tiltaksvegen 1, 7300 Orkanger.

Har du lyst på nye utfordringer i et team med gode kollegaer og spennende bilmerker? Møller Bil Orkdal søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker!

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange opplæringsprogrammer. Volkswagen og Skoda har veldig spennende modeller og er blant verdens mest kjente bilmerker og i veldig spennende utvikling.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Utføre service og vedlikehold
  • Utføre garantiarbeid ihht fabrikkens krav
  • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Kvalifikasjoner:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Setter kvalitet i fokus og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Lagspiller som bidrar til teamets utvikling, men som også jobber godt selvstendig
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Gjerne være godkjent PKK-kontrollør, men det er ikke et krav

Vi tilbyr: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inkl. Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger. Tilgang til firmahytter på Beitostølen.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du besvarer 4 korte spørsmål om deg og din kompetanse (ikke et krav om å laste opp CV).

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vil du vite litt mer om oss, sjekk videoen øverst i stillingsannonsen.

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon eller sender en mail til Stian Mikkelsen Sylte se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist: 21. september 2022, søknader vurderes løpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Stian Mikkelsen Sylte

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 90031510

E-post: stian.mikkelsen.sylte@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 11. oktober

Arbeidssted: Orkanger