Søknadsfrist: 21. august

Vil du bli vår nye kollega i stillingen som innkjøper bruktbil?

Carstore

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sin bruktbilsatsning i Norge. Carstore representerer alle bilmerker og vil med en komplett løsning for kjøp og salg til privat - og bedriftsmarkedet ta bruktbilsalg til neste nivå. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Hedin Automotive og Carstore er en del av svenske Hedin Mobility Group som med sine 6 200 ansatte representerer flere enn 35 bilmerker fra 209 forhandlere i syv land.

Vi trenger å styrke vårt team med en ny kollega som vil være med å bygge opp og utvikle vår spennende satsning med Carstore i Norge.

Carstore skal håndtere satsningen på eldre bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria avdelinger i Norge, 3 Porsche Center og øvrige forhandlere og partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.

Vi har store planer for å videreutvikle vår posisjon i bruktbilmarkedet, og skal ekspandere til flere lokasjoner i Norge innen kort tid. I høst åpner vi forhandler i Lillestrøm og ser derfor etter en ambisiøs innkjøper som kan bidra til at dette blir en suksess.

Om stillingen

Stillingen som innkjøper bruktbil i Carstore innebærer å jobbe aktivt med innbytte, prissetting og vurdering av brukte biler. Du tar hånd om kontakten med kundene, de forskjellige bilforhandlerne og private som vil selge bilen til oss. I tillegg holder du ett øye med bilauksjoner og andre aktuelle muligheter i søken etter aktuelle biler for Carstore. Du håndterer også logistikk mellom avdelinger, koordinering av transport, teknisk og kosmetisk klargjøring og annet forefallende.

Din viktigste oppgave er å vurdere og å kjøpe inn brukte biler, aktivt følge opp alle muligheter og leads. En viktig del av rollen er å bygge relasjoner i og overvåke markedet for brukte biler og søke enhver mulighet for teamet i Carstore.

Du vil rapportere til Innkjøpsleder i Carstore, og arbeidssted blir vår nye forhandler i Lillestrøm.

Hvem er du?

Dine personlige egenskaper verdsettes høyt. Vi søker fortrinnsvis en kollega som har stor kunnskap om og erfaring fra markedet for brukte biler i Norge, erfaring fra og kunnskap om import er også ønskelig. Du forstår hva som kreves for å lykkes med gode avtaler for våre kunder og Carstore. Du har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, liker å jobbe med mennesker, du er en god relasjonsbygger, er en dyktig forhandler, har godt øye for detaljer, gode kjøp og salg. Du samarbeider godt med dine kolleger i teamet, du inspirerer, deler gjerne din erfaring og bidrar til gode resultater.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten.

Trykk på Søk-knappen nederst til høyre for å melde din interesse.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Geir Andersen

Stillingstittel: Innkjøpsleder Carstore

Telefon: 475 03 319

E-post: geir.andersen@bavaria.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 21. august

Arbeidssted: Lillestrøm