Søknadsfrist: 14. august

Er du en erfaren tekniker og ønsker å jobbe med BMW?

Bavaria Romerike AS

Som biltekniker i Bavaria vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i et åpet og inkluderende arbeidsmiljø. Som biltekniker hos oss består arbeidshverdagen av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Våre verdier er ydmykhet, respekt og ærlighet - så kjenner du deg igjen i dette kan Bavaria være rette arbeidsplass for deg.

Aktuelle kandidater har fagbrev som mekaniker for lette kjøretøy, et par års erfaring og førerkort klasse B.

Arbeidssted: Vi søker først og fremst etter en tekniker til vårt verksted på Lillestrøm, men det kan også være muligheter for arbeid på vårt verksted på Gardermoen.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2021 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for femte gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten.

Trykk på Søk-knappen under for å melde din interesse.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Ola Eng

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: 417 51 520

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 14. august

Arbeidssted: Lillestrøm