Søknadsfrist: 7. august

Vi søker en dyktig tekniker til som ønsker å jobbe med de kuleste bilene

Porsche Center Stavanger

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Hos Hedin Performance Cars får bildrømmer navn som 911, Cayenne eller Taycan. Vi lever denne drømmen hver dag med entusiasme til fingerspissene, genuin interesse og faglig dyktighet. Hedin Performance Cars består av åtte Porsche Centre i Norge og Sverige. I Norge er vi representert med forhandlere i Stavanger, Kristiansand og Son.

Som Tekniker hos oss får du jobbe med noen av verdens beste biler i et moderne og flott anlegg. Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Vi søker deg som er serviceinnstilt og ser verdien av fornøyde kunder. Du jobber strukturert og effektivt med god kvalitet i arbeidet ditt. Vi ønsker oss en positiv kollega med gode samarbeidsevner. Det er viktig at du kan identifisere deg med verdiene våre; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Aktuelle kandidater har fagbrev som mekaniker for lette kjøretøy og førerkort klasse B.

Som Tekniker i Porsche Center Stavanger vil du få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i en åpen og inkluderende arbeidsmiljø i fine fasiliteter med topp utstyr. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

En av Norges Beste Arbeidsplasser

Great Place To Work er et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I oktober 2021 ble vi sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for femte gang på rad. I april mottok vi ytterligere anerkjennelse av vår gode Next Level-kultur med en plassering på listen over Norges beste arbeidsplasser. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Rekrutteringsprosess

Vi jobber for økt mangfold og oppfordrer kvinner til å søke på denne muligheten.

Trykk på Søk-knappen under for å melde din interesse.

Vi ser frem til å høre i fra deg!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Kjetil Cederstrøm

Stillingstittel: Serviceleder

Telefon: 906 78 748

E-post: kjetil.cederstrøm@porsche-stavanger.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 7. august

Arbeidssted: Stavanger