Søknadsfrist: 29. mai

Vi søker etter flere biltekniske konsulenter og takstmenn

Gjensidige

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

Gjensidiges kjerneverdier

Skap Trygghet:
Trygghet skapes gjennom å gi rom for å feile, å vise tillit, åpenhet, og at vi lytter, ser og støtter hverandre.
Trygghet lar oss utfordre, og tar oss videre. I trygge rammer mobiliserer vi mot.

Ta sats:
Ta sats handler om å våge.
Vis handlekraft og gjennomfør med stil.
Ta sats!
Slik møter vi fremtiden offensivt.

Tenk nytt:
Nytenkning starter med nysgjerrighet og vilje til å gjøre oss bedre, i stort og smått. Del egne tanker og ideer og ta aktivt del i andres.
Nye tanker gir læring, skaper dynamikk, utfordrer oss og fører oss fremover.

I Gjensidige engasjerer vi oss i kundene våre, og i bærekraftige løsninger. Fremtiden avhenger av at vi forvalter verdiene våre riktig, og vi trenger alltid flinke folk til denne viktige oppgaven. Vil du være med? 

Når en skade skjer står et landsdekkende nettverk av takstkonsulenter og leverandører klare til å bistå kundene våre. Vårt mål er at disse oppdragene skal gjennomføres med riktig metode, god kvalitet, så raskt som mulig og til riktig pris. Vi ser nå etter biltekniske konsulenter som kan styrke vårt lag innen skadetaksering og oppfølging av bilskadereparasjoner.

Om jobben

Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt og sterkt faglig miljø med engasjerte kolleger, med en spennende arbeidshverdag, fylt av høyt tempo og varierte dager.

Som bilteknisk konsulent/takstmann vil du ha ansvar for å behandle bilskader der du vil vurdere reparasjonsmetoder for skadede objekter. Vurderingene vil foregå over digitale verktøy og ofte ved bruk av bilder. Ved behov vil du sette opp egne kalkyler og takster for reparasjon. Du vil også verdivurdere biler som skal innløses og kommunisere med kunder, samt forhandle og kommunisere med verksteder. Arbeidsoppgavene vil inkludere ustrakt dialog og oppfølging mot leverandører og kunder.

Om deg

Vi ønsker å styrke teamet med flere biltekniske konsulenter/takstmenn og vi ser etter dere som har følgende:

  • Fagbrev innen bilfag som bilskadereparatør
  • God kompetanse og erfaring innen elektriske biler, maskinskader, skader/feil i elektrisk anlegg på moderne biler, samt moderne diagnoseverktøy
  • Gjerne teknisk fagskole/ingeniørhøyskole eller annen økonomisk utdanning.
  • Gjerne kjennskap til garanti og reklamasjon innen bilbransjen

Eller:

  • Fagbrev innen bilfag som biloppretter
  • Relevant erfaring innen biloppretting
  • God kompetanse og erfaring fra moderne biler og bilteknologi
  • Gjerne erfaring fra moderne verkstedsdrift

Du må trives i en til tider hektisk hverdag og kunne jobbe i et høyt tempo når det kreves. Det kreves god datafaglig kompetanse da oppgavene løses ved bruk av moderne datasystemer.

Du evner å jobbe sammen med andre, og har gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på norsk. Dette er viktig da det vil være ustrakt kommunikasjon med kunder i oppgjørssaker.

I tillegg ser vi etter deg som kan jobbe strukturert og effektivt, er endringsvillig, fleksibel og bidrar sosialt inn i arbeidsmiljøet. For oss er det viktig at du trives i kontakt med andre mennesker og kan levere gode kundeopplevelser.

Vi tilbyr blant annet

En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi er opptatt av å ha et miljø der man deler kunnskap og støtter hverandre, så i tillegg til utfordrende arbeidsoppgaver, vil du ha mulighet til å jobbe med dyktige kollegaer som heier deg frem i en samfunnsnyttig jobb.  

I tillegg tilbyr vi svært gode pensjonsordninger, gode forsikringsordninger med blant annet helseforsikring og personalrabatter, bedriftshytter, treningsfasiliteter og bedriftslag, aksjespareordning, sommertid og fleksibilitet for god balanse i arbeidshverdagen.  

Vi holder til i et sentralt kontor 5 minutter fra Oslo S. Vi trives godt i felles fellesskap for samhandling, læring og utvikling.  Samtidig skal vi ha en fleksibilitet i vår arbeidshverdag hvor man også kan arbeide fra andre steder. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre. 

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Thor Bagaas, på mobil: (+47) 913 92 704*

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Thor Bagaas

E-post: thor.bagaas@gjensidige.no

Telefon: 913 92 704

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 29. mai

Arbeidssted: Oslo