Søknadsfrist: Snarest

Møller Bil Oslo Vest Audi trenger et nytt mekaniker-medlem til Audi-familien – er det deg?

Møller Bil Oslo Vest

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Oslo Vest Audi er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 64 dyktige og motiverte medarbeidere og forventer en omsetning på ca 900 millioner kroner i 2022. Møller Bil Oslo Vest holder til i Norges flotteste bilanlegg på Lilleaker i Oslo og er Norges eneste autoriserte Audi Sport forhandler.

Møller Bil Oslo Vest Audi trenger et nytt mekaniker-medlem til Audi-familien – er det deg?

Drømmer du om å skru på motorsport-stjernen Ken Blocks elektriske superbil Audi S1 e-tron quattro Hoonitron?

Vi kan ikke love deg at du vil få sjansen til akkurat det her på Møller Bil Oslo Vest Audi. Det vi kan love deg er muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at Audi-kundene får samme glede av sin bil, som Ken Block får av sitt elektriske monster.

Vi i Møller Bil Oslo Vest Audi skal være kundens beste rådgiver når det gjelder én ting – Audi. Vårt dedikerte fokus på kun Audi har sørget for at vi har noen av de fremste Audi-ekspertene på laget, uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor "passion" for både produktet og kundene.

Vi håper nå å finne enda et mekaniker-medlem til vår Audi-familie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid.

Som mekaniker/tekniker hos oss på Møller Bil Oslo Vest Audi vil du bli del av et godt arbeidsmiljø:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen og si litt om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊 Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Sigurd eller Terje – se kontaktinfo.

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, som er sertifisert Great Place to Work. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

I 2021 ble Møller rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass, samt at Møller Bil ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktpersoner:

Sigurd Holm

Servicemarkedssjef

928 24 100

Terje Grøndahl

Daglig leder

91318747

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Sigurd Holm

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 928 24 100

-

Kontaktperson: Terje Grøndahl

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 913 18 747

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo