Søknadsfrist: 31. mai

Møller Bil Larvik søker Nyttekjøretøyselgeren som setter kunde og lagspill først!

Møller Bil Larvik

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Larvik er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS som er et datterselskap av Møller Bil AS. Vi forhandler merkene Volkswagen Personbiler og Nyttekjøretøy. I tillegg består virksomheten av autorisert verksted for Volkswagen og dele- og tilbehørsavdeling. I tillegg har forhandleren eget el-bil verksted. Selskapet har 25 dyktige medarbeidere, og forventer en omsetning på ca. 175 millioner kroner i 2022. Møller Bil Larvik holder til i flotte nyoppussede lokaler i Elveveien 21, 3262 Larvik.

Møller Bil Larvik søker Nyttekjøretøyselgeren som setter kunde og lagspill først!

Med introduksjon av flunkende nye helelektriske Volkswagen ID.Buzz og ID. Buzz Cargo, er det hektisk og moro i salgsavdelingen om dagen. Vi merker stor pågang og interesse fra våre kunder, og for å gi dem den oppfølgingen de fortjener ser vi behov for å forsterke salgsteamet vårt. Som selger hos oss vil du bli en del av et entusiastisk og ambisiøst salgsteam på 4 personer, hvorav 2 selger nyttekjøretøy og 2 selger personbil og hvor samarbeid og teamfølelse settes høyt. I tillegg til å jobbe lokalt i Larvik-området forventes det også at vår nye selger vil være aktiv i distriktet oppover langs lågen, her ser vi nesten ingen begrensninger - men mange muligheter!

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Identifisere og gjennomføre oppsøkende salg på telefon mot nye kunder (i hovedsak håndtverkerbedrifter)
 • Invitere deg selv ut i møter eller invitere kunden inn, planlegge og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Følge opp nye kunder og utvikle din egen kundeportefølje
 • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med markedssjef
 • Du får ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av nyttekjøretøy, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring og alt annet som sørger for et knirkefritt bilhold for kunden
 • Rapportering av salgsresultater og aktiviteter
 • Være en pådriver slik at vi stadig fornyer oss i jakten på fornøyde kunder i en bransje i rask utvikling

Ønsket kompetanse/erfaring:

 • Erfaring fra salg gjennom dokumenterte resultater
 • Interesse for nyttekjøretøy
 • Bransjeerfaring eller relevant erfaring fra salg og kan dokumentere salgsresultater. Gjennom dette forstår du også viktigheten og verdien av langsiktige kunderelasjoner og å bygge nettverk.
 • Fordel med økonomisk/salg- og markedsføringsutdannelse
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i vårt CRM-system Dynamics
 • Førerkort klasse B

Vi tror dette er deg:

 • Du vet at å bruke telefonen er ett av suksesskriteriene for å lykkes i jobben
 • Du er proaktiv, målrettet og har et brennende ønske om å lykkes i jobben
 • Du er flink til å ordlegge deg og du trives med å snakke med mennesker
 • Du er flinkt til å ta scenen på en ydmyk måte og skape tillitt og kjøpslyst
 • Du jobber selvstendig og strukturert og du er flink til å samarbeide med andre

Fortsatt ikke solgt? Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med svært gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. I tillegg får du muligheten til å samarbeide med en driftig og sammensveiset gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive firmabil og Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordning.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Er du nysgjerrig og ønsker å høre mer om hva jobben går ut på? Ta kontakt med daglig leder Helge S. Prestegard, se kontaktinformasjon.

Søknadsfrist: 31. mai 2022, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Helge S. Prestegard

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 909 10 760

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 31. mai

Arbeidssted: Larvik