Søknadsfrist: Fortløpende

Vi søker en erfaren motorsykkel-mekaniker/ teknisk leder til vår nysatsning

Bavaria

Om arbeidsgiveren

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med blant annet GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW).

Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Bavaria Stavanger har siden 1996 vært forhandler av BMW og MINI i Stavanger-regionen. Nå har vi signert avtalen som gjør at Stavanger får den eneste kombinerte BMW bil- og motorsykkelforhandleren i Norden.

Dette blir kult!

Har du lyst å bli med fra starten?

Som mekaniker/ teknisk leder i Bavaria vil du jobbe med noen av verdens beste motorsykler (helt objektivt sett) i et flott anlegg med topp utstyr. Du vil inngå i et team av dyktige kollegaer i en åpen og inkluderende arbeidsmiljø.

Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av oppgaver innen diagnose, feilsøking, service og reparasjoner. Du vil samarbeide med kollegaer for å levere det beste produktet til kunden.

Hvem er du?

Vi ser etter en erfaren motorsykkel-mekaniker med et tydelig driv, som er kvalitetsbevisst og jobber strukturert. Det er viktig for oss at alle våre ansatte er serviceinnstilte og motiveres av å levere den beste kundeservicen. Du kjenner deg godt igjen i verdiene våre; ydmykhet, respekt og ærlighet.

Aktuelle kandidater har førerkort A-B og fagbrev som mekaniker fortrinnsvis innen MC.

Arbeidssted: Bavaria Stavanger

Rekrutteringsprosess: Vi vurderer og intervjuer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne muligheten.

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2021 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for femte år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Geir Frank Tørresen

Stillingstittel: Servicesjef

Telefon: 404 63 765
E-post:
[email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Fortløpende

Arbeidssted: Stavanger