Søknadsfrist: Snarest

Vi søker Billakkerer, Biloppretter og Takstmann innen Bilskade

Bilskadesenteret Telemark AS

Om arbeidsgiveren

Bilskadesenteret Telemark as er ett av Telemarks største og mest moderne skade og lakk verksted. Vi er 23 ansatte og 2 lærlinger, omsetter for ca 38 mill kr årlig. Vi er miljøfyrtårn sertifisert, og har høy fokus på kvalitet og sikkerhet. Vi har stor fokus på miljø og bærekraftighet, og vi ønsker å være en ledende bedrift innen dette området i fremtiden.Vi har i de seneste årene investert mye i nytt utstyr, og utbygging av våre lokaler for å møte fremtidens krav.Vi er også Tesla Bodyshop approved skade verksted.Vi er også spesial verksted for alle Bilmerker.

Vi skal styrke arbeidsstaben vår med 1 stk Billakkerer, 1 stk Biloppretter og 1 stk Takstmann.

Vi søker Billakkerer med fagbrev eller bred erfaring innen faget, som kan gå rett inn i produksjonen. Må kunne arbeide selvstendig, være punktlig, utføre arbeidsoppgaver med stolthet, være pliktoppfyllende og bidra til gode reultater. Vi har høy fokus på godt arbeidsmiljø. Gode arbeids og lønnsbetingelser for rette person. Vi har hektiske dager og stor kundemasse, og vi forventer at rette person alltid setter kundene i fokus, og planlegger arbeidsdagene på en produktiv måte.

Vi ønsker også å utvide vår stab med en egen Takstmann med erfaring/fagbrev som biloppretter/mekanisk fag eller bred erfaring innen yrket. Vedkommende må være strukturert og ryddig, kunne jobbe selvstendig, ha kjennskap til DBS takserings system og gode IT kunnskaper. Gode arbeids og lønnsbetingelser for rette person.

Vi søker også Biloppretter med fagbrev eller bred erfaring innen faget, som kan gå rett inn i produksjonen, utføre karosseri arbeid av alle bilmerker. Muligheter for videre utdanning som skadespesialist. Må kunne arbeide selvstendig, være punktlig, pliktoppfyllende og bidra til gode resultater. Gode arbeids og lønnsbetingelser.

Ta kontakt for nærmere infomasjon om disse stillingene.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Stian Johansen

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 35 91 55 20 / 911 39 810

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Skien