Søknadsfrist: Snarest

WashTec servicetekniker Oslo og Viken

WashTec Bilvask AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

WashTec er den globale ledende tilbyderen av innovative løsninger innen bilvask. Over 1800 medarbeidere i mer enn 80 land utformer vaskebusinessen sammen med oss. WashTec leverer utstyr for bilvask som dekker alle behov og krav, fra portalmaskiner, vasketunneler og selv-vask systemer for personbil, samt systemer for vask av lastebiler og busser.

WashTec Norden består av heleide datterselskaper i Norge og Danmark. Sverige og Finland forvaltes av egne distributører. Årsomsetningen for Norden er ca. 40 millioner euro, og har vist en stabil og lønnsom vekst de siste årene. WashTecs markedsandel i Norden er i dag nær 60% og er ventet å vokse i årene som kommer.

Er du en av våre nye serviceteknikere?

Vi utvider teamet vårt og søker strukturerte og serviceinnstilte serviceteknikere som trives med å yte god service. Arbeidssted vil være i Oslo og Viken.

Hva innebærer rollen?

Hovedoppgavene dine vil bestå i utføre serviceoppdrag på automatiske bilvaskemaskiner hos våre kunder. Stillingen innebærer noe reisevirksomhet.

Er du den vi ser etter?

Du er selvstendig, strukturert, fleksibel, positiv og arbeidsom.

Hva må til?

Du har god teknisk forståelse og det er et pluss hvis du har fagbrev i elektrofag eller lignende. Du har også gjerne erfaring fra feilretting på teknisk utstyr.

Vi tilbyr:

En spennende og selvstendig rolle i et veletablert selskap, hvor du får bruke din kompetanse og utvikle deg videre i en variert og spennende hverdag med kompetente og resultatorienterte kolleger.

Hos oss har vi stor takhøyde, høy trivsel og gode muligheter for faglig utvikling.

Vi har kvalitet i høysetet, vi har flat struktur, godt samarbeid og gjensidig respekt på alle nivåer.

Tiltredelse snarest

Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Anne Havsgård

Stillingstittel: HR Manager

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Billingstad