Søknadsfrist: 30. januar

Møller Bil Sandefjord søker Servicemarkeds-sjef!

Møller Bil Sandefjord

Merk at denne artikkelen er over to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Sandefjord er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilsalg, autorisert verksted for Audi, Volkswagen og salg av deler og tilbehør. Møller Bil Sandefjord har rett i underkant av 50 medarbeidere og forventer en omsetning på ca. 450 millioner kroner i 2022.Vi har stor tro på at motiverte medarbeidere gir positiv påvirkning på kundetilfredshet, og legger derfor mye arbeid i at våre ansatte skal trives.I en ny tid med stor konkurranse og svært rask utvikling, vil rådgivning og tjenestetilbud være en ufravikelig suksessfaktor for å skape god lojalitet hos våre kunder, og derfor være minst like viktig som salg av våre produkter.

Hos Møller Bil Sandefjord har vi stor tro og ambisjoner for fremtiden.

Med stadig utvidelse av de nye Volkswagen ID- og Audi Etron produktene, går vi inn i det som blir en ny og spennende tid for selskapet. Som vår nye servicemarkedssjef vil du få en svært sentral rolle i denne reisen og være en betydelig bidragsyter i vår lokale ledergruppe.

Vår nye servicemarkedssjef skal lede et team med 28 dyktige og motiverte medarbeidere. Vi har satt oss høye mål for både omsetning, produktivitet, kundetilfredshet og kvalitet, og er derfor på jakt etter en person som kan være med å videreutvikle teamet og samarbeidet internt i bedriften.

Dine viktigste arbeidsoppgaver hos oss vil være å sørge for at verkstedet leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå, og på den måten oppnår avdelingens mål for inntjening og kunde- og medarbeidertilfredshet.

Dette gjør du ved å:

  • Sikre at kunden alltid kommer i første rekke
  • Styre hverdagen på verksted med positivitet og besluttsomhet
  • Utvikle og motivere medarbeiderne våre - og bidra til at det er gøy å gå på jobb
  • Samarbeide med andre forhandlere i vår region
  • Være et aktivt medlem i ledergruppa vår
  • Budsjettere, rapportere og sikre resultat iht. økonomiske mål

Vi ser etter deg som har:

  • Forståelse for hva som skal til for å gjøre kundene våre svært godt fornøyde
  • Erfaring med personal og ledelse. Du må like å jobbe med folk!
  • Mekanisk bakgrunn/høyere utdannelse. Relevant erfaring kan kompensere
  • God økonomisk forståelse
  • Evne til å motivere andre og følge dem opp i hverdagen
  • Stå på vilje - og som er innstilt på hardt arbeid for å oppnå gode resultater
  • Tydelig prioritering ift kortsiktige/langsiktige behov og resultater
  • Det vil være en fordel at du har kjennskap og/eller kompetanse innenfor ISO prosesser
  • God IT-forståelse og god kjennskap til Windows-baserte programmer

Som del av ledergruppen blir du en viktig person i vår kultur- og arbeidsmiljøutvikling – derfor er det viktig for oss at du kan kjenne deg igjen i kjerneverdiene våre:
Åpen og ærlig, Tydelig, Initiativrik, Omtenksom.

Til gjengjeld vil du få:

  • En sentral og utfordrende lederstilling i Norges største bilforhandlerkjede
  • Mulighet til å delta i, og sette ditt preg på et fantastisk arbeidsmiljø med stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker
  • En svært aktiv arbeidshverdag hvor du aldri vil kjede deg på jobb
  • Konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Tilgang på firmahytter

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb.

For mer informasjon om stillingene, kontakt Personalhuset Search & Selection. Du når rådgiver Amara Khan på telefon 46 88 87 68 / mail amara.khan@personalhuset.no

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i vårt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Amara Khan

Stillingstittel: Rådgiver, Personalhuset Search & Selection

Telefon: 46 88 87 68
E-post: amara.khan@personalhuset.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 30. januar

Arbeidssted: Sandefjord