Søknadsfrist: 31. desember

Vil du bli vår nye kollega i stillingen som innkjøper bruktbil i vår nye satsning med Carstore?

Carstore

Om arbeidsgiveren

Carstore er Hedin Automotive sitt nye selskap for en styrket satsning i markedet for eldre bruktbiler av alle merker. Vi skal ta bruktbilsalg til neste nivå med en komplett løsning for kjøp og salg av brukte biler til privat og proff markedet. Løsningen vil også inneholde en egen auksjonskanal med modell fra vårt søsterselskap i Sverige. Vår eier Hedin Automotive omsatte i 2020 for over 9,5 milliarder NOK, og sysselsetter flere enn 1 000 ansatte. Hedin Automotive er en del av svenske Hedin Group som med sine 3 600 ansatte representerer flere enn 30 bilmerker fra drøyt 120 bilanlegg i fem land.

Vi trenger å styrke vårt team med en ny kollega som vil være med å bygge opp og utvikle vår spennende satsning med Carstore i Norge for Hedin Automotive.

Carstore skal håndtere satsningen på eldre bruktbiler, innbytte og det vi kaller oppkjøperbiler. Vi blir en komplett løsning for mottak av bruktbiler fra alle 12 Bavaria avdelinger i Norge, 3 Porsche Center og øvrige forhandlere og partnere. Løsningen blir komplettert med en egen auksjonsløsning for profesjonelle oppkjøpere, og vi sikter på å bli den foretrukne partneren for salg av bruktbil i Norge.

Vi i Carstore blir ett unikt team som skal ta bransjen til neste nivå.

Om stillingen

Stillingen som innkjøper bruktbil i Carstore innebærer å jobbe aktivt med innbytte, prissetting og vurdering av brukte biler. Du tar hånd om kontakten med kundene, de forskjellige bilforhandlerne og private som vil selge bilen til oss. I tillegg holder du ett øye med bilauksjoner og andre aktuelle muligheter i søken etter aktuelle biler for Carstore. Du håndterer også logistikk mellom avdelinger, koordinering av transport, teknisk og kosmetisk klargjøring og annet forefallende.

Din viktigste oppgave er å vurdere og å kjøpe inn brukte biler, aktivt følge opp alle muligheter og leads. En viktig del av rollen er å bygge relasjoner i og overvåke markedet for brukte biler og søke enhver mulighet for teamet i Carstore.

Du vil rapportere til daglig leder i Carstore, Hallvard Eidem, og rollen er primært tenkt stasjonert med resten av teamet i Stavanger. Alternative lokasjoner vil bli vurdert etter hvert som vi planlegger utvidelser og andre avdelinger.

Hvem er du?

Dine personlige egenskaper verdsettes høyt. Vi søker fortrinnsvis en kollega som har stor kunnskap om og erfaring fra markedet for brukte biler i Norge, erfaring fra og kunnskap om import er også ønskelig. Du forstår hva som kreves for å lykkes med gode avtaler for våre kunder og Carstore. Du har gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig, liker å jobbe med mennesker, du er en god relasjonsbygger, er en dyktig forhandler, har godt øye for detaljer, gode kjøp og salg. Du samarbeider godt med dine kolleger i teamet, du inspirerer, deler gjerne din erfaring og bidrar til gode resultater.

Vi jobber for et økt mangfold og oppfordrer derfor kvinner til å søke på denne stillingen.

Vi tilbyr

En spennende heltidsjobb i en unik satsning, gode betingelser, en aktiv rolle i vårt team og utviklingen av Carstore. Du vil bli særs viktig for videre utvikling, vekst og utvidelser av teamet.

Vi ser frem til din søknad!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Hallvard Eidem

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 952 91 049

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 31. desember

Arbeidssted: Stavanger