Søknadsfrist: 14. desember

Salgssjef til spennende satsing!

Auto 8-8 Vestlandske AS

Om arbeidsgiveren

Auto 8-8 er et av fylkets største bilkonsern med forventet omsetning i år på over en milliard. Vi har forretninger i Kristiansund, Molde, Ålesund, Førde/Florø og på Eide, og forhandler merkene Ford, Nissan, Hyundai, Mazda, Suzuki, Renault, Mitsubishi og Dacia. Vi har en offensiv strategi for å møte kundens krav til den totale billeverandør for framtiden.

Bilbransjen er i rivende utvikling og vi vil gjerne dele en svært spennende framtid med deg. Ønsker du å utvikle deg faglig og personlig, og få muligheten til å jobbe i et sammen spleiset og trivelig miljø? Les videre!

Til vår avdeling søker vi etter:
Salgssjef Ford personbil.

Vår salgssjef skal være ledestjernen som med sin engasjerende holdning og innsats spiller de andre selgerne gode. Vi ønsker en kollega som bidrar til, og forsterker, vår gode salgskultur - hvor godt humør og høy moral er ingrediensene. Auto 8-8 Vestlandske skal til enhver tid etterstrebe å bli bedre, dag for dag. Sammen skal vi levere de beste kundeopplevelsene!

Her vil du jobbe på et lag der trivsel, arbeidsmiljø og samarbeid er viktig. Vi har dedikerte selgere med ansvar for hver sine forretningsområder for å kunne tilby kvalifisert rådgivning. Våre kunder skal få den beste kjøps- og eierskapsopplevelsen når de handler hos oss. Vi har høye standarder - her vil du få jobbe med to av verdens beste bilmerker, Ford og Nissan, og du får verdens beste kolleger!

Vi søker derfor en person som:

 • Er en kulturbygger
 • Har lederegenskaper og setter standarden
 • Er god til å bygge og vedlikeholde kunderelasjoner
 • Er hyggelig, imøtekommende og forstår kundens behov
 • Er løsningsorientert og resultatorientert
 • Kan vise til erfaring fra salg
 • Har stor arbeidskapasitet
 • Er strukturert og ærlig
 • Håndterer PC og digitale verktøy godt
 • Har god generell kunnskap og en sterk interesse for bil
 • Har førerkort klasse B

Som salgssjef for Ford vil du i tillegg til ansvar for eget salg også ha ansvaret for oppfølging av andre Ford selgere, oppfølging av underforhandlere, ansvar for at butikkens avdeling er oppbemannet og presentabel i åpningstiden, samt representere Auto 8-8 på ulike aktiviteter.
Ford har tatt store steg de siste årene med attraktive modeller og vi vet at Fordfremtiden er spennende!
Auto 8-8 i Ålesund går inn i en meget spennende periode der vi skal utvide anlegget vårt sentralt i Breivika. Mer informasjon om de spennende planene vil bli presentert for aktuelle kandidater i intervjufasen. Vår nye Salgssjef vil få være med på en spennende reise og du vil som salgssjef få være med å påvirke og forme utviklingen sammen med ledergruppen, samt jobbe kontinuerlig for å bli den beste leverandøren i regionen! Som vår salgssjef har vi store forhåpninger om at du, sammen med oss, tar steg for å løfte avdelingen som en helhet og har et sterkt ønske om å lykkes.

Vi kan tilby deg jobb i et solid bilkonsern, med en spennende, utfordrende og allsidig arbeidshverdag. Hos oss er trivsel og et godt arbeidsmiljø viktig og vi jobber aktivt for å tilrettelegge aktiviteter som fremmer dette. Du vil jobbe i en bedrift med en fremoverlent strategi, med svært spennende produkter, nå og for framtida. Du vil som påtroppende salgssjef også ta over en meget stor kundeportefølje opparbeidet igjennom en årrekke.Hos oss får du en jobb med mye ansvar, god opplæring og konkurransedyktige vilkår.

Vil du vite mer?
Ta kontakt med Stefan Lausund på telefon 90010950, mail [email protected] eller les om oss på våre nettsider.

Alle søknader behandles konfidensielt.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Stefan Lausund

Stillingstittel: Avdelingsleder salg

Telefon: 900 10 950

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 14. desember

Arbeidssted: Ålesund