Søknadsfrist: Snarest

Skadesjef til vårt skadesenter i Sandefjord

Bil-service Personbiler AS, avd. Sandefjord

Om arbeidsgiveren

Bil-service Personbiler AS er en del av Cognia som er et ledende konsern innenfor bilbransjen i Norge. Konsernet har en samlet omsetning på ca 2,5 milliarder, og har 600 ansatte fordelt på 20 lokasjoner i Vestfold og Telemark, Viken, Hedmark, Østfold og Bergen. Konsernet har en lang historie innenfor personbil- og lastebilvirksomhet, med etablering av Bil-Service Personbiler i 1937, bilSpiten i 1959 og Volmax i 1997. I tillegg til virksomheter innenfor personbil og lastebil, har konsernet en betydelig eiendomsportefølje samlet i Cognia Eiendom. Konsernet utvikler også ledende teknologiløsninger for transportbransjen gjennom selskapet Cognia Technology.

I Bilservice står visjonen vår "Ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen" sterkt og det skal være gjennomgående i alt vi gjør. For å skape den beste kundeopplevelsen søker vi derfor deg som brenner for å finne smarte løsninger, arbeider nøyaktig, er ansvarsfull og positiv. Du må kommunisere godt, se gleden i å ha fornøyde kunder og trives i et til tider hektisk miljø. Vi vektlegger personlige egenskaper og du må kjenne deg igjen i våre verdier; imøtekommende, kompetent og engasjert.

Skadesjef til vårt skadesenter i Sandefjord

Bilservice i har siden oppstarten i 1937 vært en stabil og solid aktør i markedet. I dag fremstår Bilservice som er en foregangsbedrift innen bilbransjen i Norge, og har som mål å ha de mest kompetente og motiverte medarbeiderne. Selskapet tenker offensivt og fremtidsrettet, og skal ved personlig service skape den beste kundeopplevelsen. Til å videreutvikle menneskene og drive produksjonen på skadesenteret søker Bilservice en samlende skadesjef med kompetanse innenfor lakk og karosseri.

Dette er et viktig satsningsområde for Bilservice og avdelingen sysselsetter 28 kompetente fagfolk. Skadesenteret har en omsetning på 43 mill. Stillingen rapporterer til daglig leder med kontorsted på Pindsle i Sandefjord.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Planlegge og styre skade- og lakk produksjonen.
 • Utvikle og lede personalet direkte og gjennom din ledergruppe.
 • Videreutvikle lean prosesser.
 • Budsjett-, resultat- og "100% ansvar" for avdelingen.

Ønskede kvalifikasjoner og profil:

 • Du har lederfaring fra en tilsvarende rolle – eventuelt er dette ditt neste karrieresteg
 • Din bakgrunn er gjerne fra bilskade (biloppretter, takstmann, lakkerer).
 • Du er en inspirerende og samlende lederprofil.
 • Du kommuniserer tydelig og direkte.
 • Du samspiller godt med andre og er helhetstenkende.

Selskapet tilbyr:

 • En utfordrende lederstilling i en solid bedrift.
 • Stor grad av handlefrihet til å videreutvikle og drifte avdelingen.
 • Stillingen inngår i ledergruppen til Bilservice skadesenter.

Arbeidsmiljøet er uformelt og svært godt - her trives folk på jobb, med verdisettet Imøtekommende – kompetente – engasjerte. Hos oss vil du ha konkurransedyktige betingelser og gode rammevilkår for egenutvikling.

Vil du være med å styrke vårt skadesenter, last opp din CV og søknad snarest.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Svein Aarum

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 33 48 58 02

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Sandefjord