Søknadsfrist: Snarest

Ønsker du å bli Servicemarkedssjef til Norges største BMW forhandler?

Bilia Personbil AS

Om arbeidsgiveren

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt åtte anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Bilia Skøyen er Norges desidert største merkeforhandler for BMW og MINI. Vi er ca. 90 ansatte og vil i år omsette for ca. 1,5 mrd kroner. Vi forventer å selge omtrent 4500 biler i 2021. Vi søker nå en motivert og engasjert servicemarkedssjef som vil fungere som øverste leder for vårt servicemarked på Bilia Skøyen.

Servicemarkedssjef

Vi søker en serviceinnstilt, fleksibel og strukturert leder med godt humør, som har vilje og kompetanse til å fylle denne rollen. Som servicemarkedssjef hos Bilia, får du jobbe med moderne og attraktive produkter. Hovedfokus for stillingen er å sikre lønnsom drift ved dette store anlegget. Du vil ha et stort lederansvar og den daglige oppfølgingen blant personalet er avgjørende for å lykkes i rollen.Vi er et godt og ambisiøst team, der alle trekker i samme retning for å nå målene vi setter oss. Bilia sin bevisste satsing mot ’High End’ segmentet gjør at det stilles ekstra krav til oss, og vi søker etter deg som vil bidra til denne utviklingen ved å være serviceinnstilt og med et stort fokus på kundetilfredshet.

Vi kan tilby en spennende og variert lederstilling der du kan få utviklet og utfordret deg. Det er et stort og viktig ansvar i et hektisk miljø. Du vil rapportere til daglig leder og bli en del av ledergruppen på Bilia Skøyen. Du vil i tillegg ha gode kollegaer som støttespillere i den daglige driften. Vi i Bilia er flinke til å ta vare på hverandre, og vi tilbyr utviklings- og karrieremuligheter.Det er viktig for oss at du har et langsiktig perspektiv, og er bevisst på å opptre utadvendt og imøtekommende. Vi ser etter deg som er ryddig og strukturert, og har en ydmyk holdning både overfor oppgaver, kunder og kolleger. For å lykkes er det nødvendig at du vil legge ned stor innsats innenfor ulike aspekter av jobben.

Har vi greid å pirre nysgjerrigheten din , oppfordrer vi deg til å laste opp din søknad og CV som pdf vedlegg via linken i annonsen. Om du har ytterligere spørsmål, vennligst kontakt Bård Berntsen på 977 57 519 eller Benedicte Løge på tlf 475 02 045.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Bård Berntsen

Stillingstittel: Rådgiver

Telefon: 977 57 519

-

Kontaktperson: Benedicte Løge

Stillingstittel: Researcher

Telefon: 475 02 045

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo