Søknadsfrist: 8. desember

Er du glad i biler og teknikk? Vi søker fagtekniker

Møller Bil Asker og Bærum

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Asker og Bærum er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 129 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 1,5 milliard kroner i 2021. Møller Bil Asker og Bærum holder til på Billingstadsletta 2, 1396 Billingstad.

Vi på Møller Bil Asker og Bærum elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Asker og Bærum!

Som fagtekniker hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 13 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på gaming. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen eller Skoda :)

Som fagtekniker hos oss er dine hovedoppgaver:

  • Diagnose, feilsøking og feilretting
  • Teknisk veiledning og prøvekjøring sammen med kunder
  • Mekaniske reparasjoner og vedlikehold
  • Internopplæring av egne mekanikere
  • Utgjøre en viktig del av et rått team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant og lang erfaring og en genuin interesse for bil
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Ønsker å utvikle deg innen bilteknikk og holde seg oppdatert med de siste endringene
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å besvare tre spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊 Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Tom Stenersen, se kontaktinfo.

Søknadsfrist: 8. desember 2021.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tom Stenersen

Stillingstittel: Servicemarkedssjef nyttekjøretøy

Telefon: 971 30 843

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 8. desember

Arbeidssted: Asker