Søknadsfrist: 7. november

Møller Bil Skadesenter Hamar søker fagarbeider til bilskade-reparasjoner

Møller Bil Skadesenter Hamar

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Hamar er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Hedmark AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted, skadeavdeling og salg av deler og tilbehør. Møller Bil Hamar har 63 medarbeidere og hadde en omsetning på ca 620 millioner kroner i 2020. Møller Bil Hamar holder til i Gjerluvegen 1A, 2320 Furnes.

Møller Bil Skadesenter Hamar holder til i Aslak Boltsgate 41, 2316 Hamar. Det foreligger konkrete planer om å bygge et flunkende nytt skadesenter i nær fremtid.

Vil du bli med på laget? Møller Bil Skadesenter Hamar søker fagarbeider bilskadereparasjon

Vi på Møller Bil Skadesenter Hamar elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til tipp topp utstyr og deler, men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Skadesenter Hamar!

Du kan nå bli en del av laget som jobber med oppretting av skader på Møller Bil Skadesenter Hamar. Med deg på laget sammen med mange flinke folk, ligger alt til rette for at dette blir knallbra! Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen eller Skoda :)

Men hvorfor bør du velge oss? Det handler topp moderne utstyr, de beste bilene, stor arbeidstilgang og varierte oppgaver. Men mest av alt handler det om folka; dine kolleger og den kulturen vi har hos Møller Bil.

Arbeidsoppgaver:

 • Reparasjon av biler med forskjellig omfang av karosseriskader
 • Diagnose og feilsøking
 • Tilrettelegge og bearbeide skadet overflate før lakkering

Litt om deg:

 • Du trives med å levere kvalitet
 • Du liker å jobbe i team, men har ingenting imot å jobbe selvstendig
 • Du liker at det er mye å gjøre og at dagene går fort
 • Du har godt humør
 • Du behersker norsk både skriftlig og muntlig
 • Du er åpen & ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig - akkurat som grunnverdiene våre

Hva vi kan tilby

 • Et humørfylt sted der du som liker godt samspill med fine folk vil trives
 • Gode muligheter for utvikling og endring av arbeidsoppgaver
 • Noen av verdens mest kjente merkevarer
 • Gode systemer og opplæringsprogrammer
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

For å vise interesse ønsker vi oss av deg en enkel CV med et par linjer om din arbeidserfaring og motivasjon. Lurer du på noe mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Besøk gjerne Møller Bil Skadesenter Bergen sin nettside for å få et innblikk i hverdagen på våre skadesentre.

For informasjon om stillingene, ta kontakt med skadeleder Kjell Aage Moe, se kontaktinfo.

Søknadsfrist: 7. november 2021, søknader behandles fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Kjell Aage Moe

Stillingstittel: Skadeleder

Telefon: 90539586

E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 7. oktober

Arbeidssted: Hamar