Søknadsfrist: 30. oktober

Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Lillehammer søker mekaniker til Volkswagen personbil!

Møller Bil Lillehammer

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Lillehammer er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Oppland AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi er forhandler av Volkswagen personbil, Volkswagen nyttekjøretøy og SKODA. I tillegg består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og dele- og tilbehørsavdeling. Selskapet består i dag av 34 dyktige medarbeidere. Møller Bil Lillehammer holder til i Industrigata 52A, 2619 Lillehammer.

Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Lillehammer søker mekaniker til Volkswagen personbil!

Vi på Møller Bil Lillehammer elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Lillehammer!

Som mekaniker hos oss blir du en del av team personbil. Her setter vi alle vårt preg på arbeidsplassen, med humor og forskjellige interesser og lidenskaper. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy eller Skoda :)

Som mekaniker hos oss på Lillehammer vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å besvare tre spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊 Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte servicemarkedssjef Marit Lien, se kontaktinformasjon.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Marit Lien

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 970 76 549
E-post: [email protected]

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 30. oktober

Arbeidssted: Lillehammer