Søknadsfrist: 24. oktober

Bil Teknisk Konsulent Østlandet

Norges Automobil-Forbund

Om arbeidsgiveren

Norges Automobil-Forbund - NAF har over 400 motiverte medarbeidere og 2.500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. Vi representerer en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdselspolitikken. NAF er en digitalt moden organisasjon og ligger langt fremme på teknologifronten med en rekke digitale tjenester, skybaserte løsninger og en felles tjenesteplattform. NAF er i en transformasjonsprosess mot en fleksibel organisasjon basert på team og agile prinsipper. Vi er stolte av å ligge på topp ti listen i "Great Place To Work" for vår klasse. NAF er en av Norges mest kjente merkevarer og omsetter årlig for mer enn 950 millioner kroner.

NAF Sentrene er NAFs landsdekkende kjede bestående av nesten 50 NAF Senter. Årlig har vi 230.000 kunder/medlemmer innom våre sentre. Her utfører vi EU-kontroller, NAF Tester og enkelt vedlikehold. NAF Sentrene er i solid vekst, har høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Våre 250 ansatte er meget kompetente, resultatorienterte og stolte av arbeidsplassen! Ved flere NAF Senter utvider vi nå også medlemstilbudet til å inkludere service og reparasjoner.

Vil du være med på laget?

NAF Næring søker biltekniske konsulenter. Vi søker deg som er engasjert, fra bilbransjen og som liker et høyt tempo i hverdagen.

Hva skal du gjøre?

Som bilteknisk konsulent kontrollerer og tester du bil for våre næringskunder på Østlandet Utarbeide troverdige og korrekte tekniske rapporter blir en stor del av dagen din. Du bidrar til kunnskapsdeling og inspirerer til samarbeid på NAF Sentrene. Vi har næringsanlegg på Hamar, Kløfta, Hellerudsletta, Økern, Hauketo, Høvik, Rykkinn, Drammen og Tønsberg. Noen stillinger er fast på Rykkinn og i Drammen, andre vil flekse mellom anleggene etter behov.

Er dette deg?

Selvsagt har du relevant fagbrev og god bilteknisk forståelse. Du synes det er spennende å jobbe med forskjellige bilmerker og ønsker å oppnå en bred faglig kompetanse innen vurdering og taksering av bil. Du kjennetegnes av alltid å gi det lille ekstra.

Hva med oss?

Våre verdier nyskapende, hjelpsom og ansvarlig kjennetegner NAF, og det må du identifisere deg med. Vårt gode omdømme består fordi alt vi gjør tåler dagens lys. Vi trigges av endringer, har et stort spenn i vår kompetanse og hjelper hverandre til og lykkes.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Thor Korslund

Stillingstittel: Leder NAF Næring

Telefon: 902 64 444

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 24. oktober