Søknadsfrist: 15. oktober

Vil du være med på laget? Vi søker PKK kontrollør/bilmekaniker

Møller Bil Ensjø

Merk at denne artikkelen er over to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Ensjø er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi ble startet som Norges første rendyrkede Audiforhandler i 1999. Vår filosofi har siden begynnelsen vært å være den beste partner for våre kunder, gjennom å kun konsentrere oss om én ting - Audi. Foruten salg av nye Audi personbiler består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 54 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 975 millioner kroner i 2021. Møller Bil Ensjø er Norges største Audiforhandler og holder til i Grenseveien 65, 0663 Oslo.

Har du lyst til å ta del i en gjeng som har det til felles at vi alle elsker biler? Ja, ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Trives du også i et miljø der vi tar litt ekstra vare på hverandre, hjelper hverandre ved behov og vil hverandre godt?

Møller Bil Ensjø skal utvide tilbudet til våre fantastiske kunder og vi søker deg som har erfaring med PKK-kontroller (EU-kontroller), men vi vil gjerne prate med mekanikere med annen erfaring og interesser også. For å kunne utføre PKK kontroller kreves det at godkjenning er i orden.

Hos oss vil du bli del av en stor og mangfoldig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge e-sport, elske mørke serier eller være hekta på bilcross. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke 😊 Velkommen til familien!

Som PKK-kontrollør hos oss på Møller Bil Ensjø vil du:

  • Utføre PKK kontroller (EU-kontroll) som hovedoppgave
  • Mekaniske reparasjoner
  • Utføre hjulstillingskontroller med justering
  • Utføre kalibrering av bilens assistentsystemer
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inkl Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du besvarer 4 korte spørsmål om deg og din kompetanse (ikke et krav om å laste opp CV).

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon til Nermin Eminovic, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Nermin Eminovic

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 919 99 539

E-post: nermin.eminovic@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 15. oktober

Arbeidssted: Oslo