Søknadsfrist: 10. oktober

Møller Bil Molde søker Nyttekjøretøyselgeren som setter kunde og team først!

Møller Bil Molde

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Molde er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy samt Audi personbiler, består virksomheten av autorisert verksted, salg av brukte biler og dele- og tilbehørsavdeling. Møller Bil Molde AS forventer en omsetning på ca 350 millioner kroner i 2021, og har 30 medarbeidere. Møller Bil Molde holder til i Verftsgaten 3, 6416 Molde.

Møller Bil Molde søker Nyttekjøretøyselgeren som setter kunde og team først!

Det er hektisk og moro i salgsavdelingen om dagen. Volkswagen Nyttekjøretøy har vært Norges mest solgte varebilmerke i 16 år på rad! Vi opplever stor pågang og interesse og fremtiden er nå rett rundt hjørnet. Den helelektriske varebilen ID. Cargo, personbilen ID. Buzz, og plug-in hybriden T7 Multivan vil sette helt nye standarder i sine klasser!

Da nåværende selger har fått nye oppgaver i selgskapet søker vi etter en ny selger for å gi kundene våre den oppfølgingen de fortjener. Som selger hos oss blir du del av en entusiastisk og ambisiøs gjeng på 7 personer, fordelt på Audi VW og bruktbil hvor samarbeid og lagfølelse settes høyt. Vi søker etter deg som setter kunden i fokus og har ambisjon om å etablere deg som superselger i bilbransjen. Du har stor interesse for ny teknologi og brenner for å finne gode løsninger ift kundens behov. Samtidig trigges du av å representere Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, nemlig Volkswagen Nyttekjøretøy!

Som selger av Volkswagen Nyttekjøretøy blir du ekspert på våre bilprodukter, digitale tjenester og andre spennende nyvinninger. Du trives med å sette deg inn i litt av hvert: De nyeste oppgraderingene på ID-familien, tilkoblingsmuligheter, digitale tjenester for kundene, og ikke minst det siste innen tekniske duppedingser – dette er din arena. Det er din ekspertise som sørger for at grunnlaget er bunnsolid når kundene sammen med deg avgjør hvordan nyttekjøretøyet skal spekkes. Dermed vil Nyttekjøretøyet være optimalt skreddersydd og kundene har opplevd den beste kundereisen når de kjører av gårde med sitt nye Nyttekjøretøy.

Sammen med Team Nyttekjøretøy i hele vårt forhandlerapparat blir du del av et stort velfungerende team innen salg og ettermarkedstjenester, som hele tiden jobber for å ha de mest fornøyde kundene. Samtidig er det viktig for oss at vi skal ha det gøy på jobb. Gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi et godt miljø både for oss selv og våre kunder. Hos Møller Bil Molde spiller vi hverandre gode!

Som selger av Volkwagen Nyttekjøretøy er følgende en del av hverdagen:

 • Oppsøkende salg på telefon, i hovedsak mot firmamarkedet, og skape varige kunderelasjoner
 • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Identifisere og følge opp nye kunder for å bygge ny kundeportefølje
 • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med daglig leder
 • Du får ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av nyttekjøretøy, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring og alt annet som sørger for et knirkefritt bilhold for kunden
 • Være en pådriver slik at vi stadig fornyer oss i jakten på fornøyde kunder i en bransje i rask utvikling

For å lykkes hos oss bør du ha følgende egenskaper:

 • Bransjeerfaring eller relevant erfaring fra salg, og kan dokumentere salgsresultater. Gjennom dette forstår du også viktigheten og verdien av langsiktige kunderelasjoner og å bygge nettverk
 • Proaktiv og målrettet, og har et brennende ønske om å lykkes i jobben
 • Du ordlegger deg godt og trives med å snakke med mennesker
 • Du har evne til å jobbe selvstendig, samtidig som du er en viktig bidragsyter til teamet
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i CRM-system. Dette er litt av nøkkelen for gode kundeopplevelser, og å kunne bygge og pleie kunderelasjonene.
 • Forståelse for teknikk og kundens behov settes høyt
 • Utdanning innen salg/markedsføring/økonomi er en fordel, men ikke et krav
 • Førerkort klasse B

Har du lyst på en jobb som gir utfordringer, spenning og mye glede? Da kan vi tilby deg:

 • En spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede
 • Ta en del i et konsern som i 2021 ble kåret til en av landets mest attraktive arbeidsgivere
 • Å være ansiktet utad for et av verdens mest kjente merkevarer
 • Bli en del av Norges Team Nyttekjøretøy hvor du kan utvikle deg både faglig og personlig
 • Relevante kurs/utviklingsprogram for din rolle
 • En arbeidsplass hvor vi heier på hverandre
 • Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmabil

Nysgjerrig og ønsker å høre mer om hva jobben går ut på? Kontakt Thorstein, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Thorstein Foss

Stillingstittel: Daglig leder

Telefon: 905 91 933

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 10. oktober

Arbeidssted: Molde