Søknadsfrist: 7. mai

Instruktør Møller Bil Skolen

Møller Mobility Group

Publisert

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum. Selskapets kjernevirksomhet er import, salg og service av de sterke merkevarene Volkswagen, Audi, Skoda og Seat. Konsernet har også en betydelig eiendomsportefølje, samt tilbyr bilfinansielle tjenester. Møller Mobility Group har i dag over 4300 medarbeidere og 750 000 kunder som betjenes av til sammen 70 forhandlere i Norge, Sverige og Baltikum.

Møller Bil Skolen ble etablert i 2008 og er med rundt 150 lærlinger en av de største læreplassene innen bilfaget i Norge. Møller Bil Skolen er offentlig godkjent som utdanningsinstitusjon, og lærlingene utdanner seg til bilmekanikere, bilopprettere, billakkerere og delemedarbeidere. Alle Møller Bil sine forhandlere er godkjente lærlingebedrifter, og skolen er selskapets viktigste rekrutteringskilde for faglærte.

Har du et sterkt engasjement for å jobbe med utvikling av unge mennesker?

Vi ser etter deg som evner å få frem det beste i våre lærlinger. Møller Bil Skolen er med rundt 150 lærlinger, en av de største læreplassene innen bilfaget i Norge. Som instruktør i Møller Bil Skolen har du ansvaret for lærlinger i din region, og du skal følge hver lærling fra oppstart til gjennomført fagprøve.

Møller Bil Skolen er en viktig kilde for rekruttering av faglærte til Møller Bil. Alle Møller Bil forhandlere er godkjente lærling-bedrifter og tilbyr lærlingplasser. Utplassering hos en av Møller Bils forhandlere betyr tilgang til det nyeste utstyret og muligheter til å følge endringene i en bransje med rask teknologisk utvikling.

Vi søker nå etter to instruktører til Møller Bil Skolen, én for region Stor-Oslo /Viken og én for Bergen/ Vestlandet. Stillingen inngår i et dedikert og dyktig team, rapportere faglig til Fagansvarlig Instruktør og organisatorisk til Leder Møller Bil Skolen.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Planlegge, gjennomføre og følge opp undervisning av lærlinger i regionen
  • Utvikle relevant og praksisnær opplæring i samarbeid med kollegaer
  • Rette oppgaver i digitalt opplæringsverktøy
  • Regelmessig oppfølging av lærlinger hos forhandlere i regionen
  • Være bindeledd mellom Utdanningsetaten og forhandlere i regionen
  • Delta i rekrutteringsarbeid av læringer, i samarbeid med relevante skoler og forhandlere

Vi ser etter deg som har minimum 5 års praksis som fagarbeider eller instruktør, og har fagbrev Lette kjøretøy. Det er en fordel om du også har fagbrev Skade. Du har et engasjement for å jobbe med lærlinger og ønsker å utgjøre en forskjell i deres arbeidshverdag. Vi ser etter deg som er selvgående, løsningsorientert og strukturert. For å lykkes i rollen må du være samarbeidsorientert og en bidragsyter til å utvikle et fellesskap i Møller Bil Skolen som bygger på selskapets grunnverdier; ærlighet, tydelighet, initiativ og omtanke.

Hovedarbeidsstedet er for tiden Møller Bil Etterstad for region Stor-Oslo/Viken og Møller Bil Minde for Bergen/Vestlandet hvor Møller Bil skolen har undervisningslokaler. Stillingen krever også en regelmessig tilstedeværelse hos øvrige Møller Bil forhandlere i regionen hvor lærlinger til enhver tid har praksis.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i Norges største bilforhandlerkjede. Rollen har en stor kontaktflate mot konsernet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og tilgang til blant annet firmahytter, ferieleilighet og idrettslag.

Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company, Veronica Larsen, tlf. 489 59 497, og Helene Lundgaard, tlf. 902 16 667, for en uforpliktende samtale eller vis din interesse ved å sende oss din cv og en søknad innen 7. mai.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Veronica Larsen

Stillingstittel: Rådgiver, The Assessment Company

Telefonnummer: 489 59 497

-

Kontaktperson: Helene Lundgaard

Stillingstittel: Rådgiver, The Assessment Company

Telefonnummer: 902 16 667

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 7. mai

Arbeidssted: Oslo / Bergen